TJUGONDE AUGUSTI

Sommarlovet har nått sitt slut, och det har gått för fort, men efter ett svårslaget sjukt galet och grymt lov så är jag redo för sista året på gymnasiet! Hur sjukt är inte det då? Känns som det var igår man började första. Gick första dagen idag, den var kort och skön. Fick precis hem lönebeskedet för juli månad på posten så det gjorde min dag ännu bättre! 
 
Har tänkt att försöka komma igång med bloggningen igen, för har faktiskt saknat det lite! Ni är ju ändå några som fortfarande hänger kvar här. Det jag måste göra nu är dock att fokusera på körkortet. Klarade körningen i början av juli, men inte provet, och kan ju säga en sak- världens sämsta tid att ta körkort på: sommaren. Då de absolut sista man vill tänka på är att plugga, som jag gjort hela lovet, plus att jag fick vänta 1 hel månad på ny tid pga semesterstängt, sen efter det har tider krånglat igen. Har iallafall ett mål nu som jag ska fokusera på! 
Hoppas ni haft en grym sommar allihoppa.

I'LL BE BACK, SOON

Tagit en lång paus från bloggandet, bestämde mig helt enkelt för att det var bäst, då sittandes vid datan inte är något som görs så ofta under sommarlovet! Men jag kommer tillbaka, i promise.
Bilder tagna av Josefine, 18 och 19årsfirande för mig och Amanda i början av juli. Sjukt vad tiden går..
 
 

RSS 2.0