UPDATE

Blandade bilder från mobilen.
Skolan rullar på och det är ganska chill, i helgen va de samhällsfest och vi va superhjältar! Längtar till oktober - igår bokades det en utlandsresa till höstlovet med härliga personer och snart är de Lasse W konsert! Hösten är verkligen här nu, burr så kallt.. men med de två nya snygga höstskorna jag nyligen inhandlat skadar de väl inte så värst. Hoppas ni har de bra!

ONLY LOVE

Nu är det nästan en månad sen jag skrev här, igen.. Tror helt enkelt att jag kände för en väldigt lång bloggpaus. Kan inte riktigt säga att jag ska börja varje dag igen, men man blir ju lite sugen när man går in här och ni fortfarande faktiskt tittar in. 
Bilderna är iphonepics från härliga minnen från sommaren (saknar ihjäl mig redan, hösten är här, burrburr) och dagens outfit! Tog även körkort för lite mer en 2 veckor sedan, och det var den bästa känslan ever, obeskrivlig! Sen dess har jag knappt rört cykeln haha! Plugget har börjat dra igång på riktigt igen, och då likaså stressen. Hoppas ni har det toppen så hörs vi nog snart igen!
 
 
 

RSS 2.0